Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Szavazzunk a fehérvári iskolákra!
Szavazzunk a fehérvári iskolákra! Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2020. február 19.
Az Unilever Magyarország Kft. és a Klebelsberg Központ együttműködésében létrejött Domestos Iskolamosdó Felújítási Programon az idei évben három székesfehérvári intézmény is sikeres pályázatot nyújtott be.

 

 

Az Arany János Óvoda és Általános Iskola, a József Attila Középiskolai Kollégium vagy a Zentai úti Általános Iskola mosdójának teljes körű felújítására a https://www.domestos.com/hu/mosdofelujitasi-program-2020.html címen, március 31-ig lehet szavazni.

 

2020-ban immár hatodik alkalommal indult útjára az a program, amelynek keretében az Unilever a kampány időtartama alatt minden – a kiskereskedelem felé eladott – Domestos termék után felajánl 10 forintot az iskolai mosdók higiéniájának javítására, amelyből vidéki intézmények elavult vizesblokkjai kerülhetnek felújításra.

A programot az Unilever Magyarország Kft. azért indította el, hogy támogatást biztosítsanak az iskolának az egyik legfontosabb problémakör, a higiénia javításának megoldásában, valamint ennek köszönhetően az esetleges megbetegedések megelőzésében is. A program célja, hogy megtalálja azokat az iskolákat, ahol legjobban hasznosulhat a támogatás, és helyszíni akcióval hívja fel a pedagógusok és a szülők figyelmét az iskolai illemhelyek higiéniájának fontosságára, emellett ösztönözze a gyerekeket a helyes tisztálkodási szokások elsajátítására.

A cégnek és partnereinek eddig 22 iskolát és több mint 500 négyzetméternyi mosdót sikerült felújítaniuk együttműködésük során, amellyel több mint 4000 gyermek higiéniás körülményei javultak.

A pályázat során három székesfehérvári intézményre, az Arany János Óvoda és Általános Iskolára, a József Attila Középiskolai Kollégiumra és a Zentai úti Általános Iskolára lehet szavazni március 31-ig. A szavazatokat a https://www.domestos.com/hu/mosdofelujitasi-program-2020.html oldalon kell leadni.

Szavazzunk minél többen, hogy megszépülhessenek a fehérvári intézmények!

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >