Kezdőlap arrow Kultúra arrow Koncertek az Alba Regia Szimfonikus Zenekarral
Koncertek az Alba Regia Szimfonikus Zenekarral Nyomtatás E-mail
Írta: Czirbus-Varga Andrea   
2020. február 19.
A székesfehérvári Alba Regia Szimfonikus Zenekar 2020 első negyedévében is számtalan különleges eseménnyel várja zenekedvelő közönségét.

 

 

 

Megtisztelő és felemelő feladat az Alba Regia Szimfonikus Zenekar számára, hogy az idei évben egy igazi zenei és lelki feltöltődést adhat a nagyböjti időszak kezdetén. 2020. február 28-án, pénteken 18 órától a Szent Sebestyén-templomban Bach Máté-passióját adhatja elő.

Az esten közreműködnek: Stefanik Márta – szoprán, Tillai Csilla – szoprán, Nagy Bernadett – alt, Balogh Eszter – alt, Megyesi Zoltán – tenor, Gál József – tenor, Najbauer Lóránt – basszus, Borka Ákos – basszus, Kodály Zoltán Iskola Gyermekkórusa - karnagy: Kneifel Imre, a tavaly létrejött, hivatásos énekművészekből álló Ars Oratoria Kamarakórus és az Alba Regia Szimfonikus Zenekar művészei. Az est dirigense Pad Zoltán Liszt-díjas karnagy lesz.

 

Jegyár 1900 forint. Jegyek és bérletek kaphatók a zenekar jegypénztárában, a Vörösmarty Színházban, a Fehérvári Jegyirodában és online a www.arso.hu oldalon.

 

 

Somorjai Ferenc zenetanár és kóruskarnagy munkássága előtt tisztelegve idén is elindul az együttes kamarazenekari és kórus hangversenysorozata. A sorozat idén négy helyszínen várja a zenekedvelőket különböző hangulatú és stílusú koncertekkel, visszatérő és új közreműködőkkel.

A sorozat mottója „Több, mint koncert!”, hiszen immár harmadik alkalommal a muzsika mellé beszélgetés is párosul, ám ezúttal minden koncerten más-más vendéget és műsorvezetőt ismerhet meg a közönség.

 

A négy alkalmas bérlet ára 6900 forint ajándék Bogányi CD-vel, jegyár 2300, melyhez 30%-os kupont biztosítunk a Bogányi CD megvásárlásához. Jegyek és bérletek kaphatók a zenekar jegypénztárában, a Vörösmarty Színházban, a Fehérvári Jegyirodában és online a www.arso.hu oldalon.

 

 

 

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >