Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Köszönet a segítőknek
Köszönet a segítőknek Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2020. február 27.
Az Országos Diákparlament során segítő kísérőtanároknak, intézményvezetőknek, a megvalósításban közreműködő szakembereknek mondott köszönetet a Hiemer-ház Báltermében rendezett eseményen dr. Cser-Palkovics András polgármester és Mészáros Attila alpolgármester.

 

Tizedik alkalommal rendezték meg január 30. és február 2. között az Országos Diákparlamentet, és ebből harmadik alkalommal ült össze az általános és középiskolás fiatalok által alkotott testület Székesfehérváron. A diákok legfontosabb legitim érdekképviseleti fórumán a résztvevők plenáris üléseken, fórumokon és szekcióüléseken tanácskoztak a köznevelést és a diákéletet érintő fontos kérdésekről.

A rendezvény szakmai munkája mellett a diákok a három nap alatt interaktív, játékos városismereti versenyen, különböző kulturális és közösségépítő programokon vettek részt. A rendezvény megszervezésében meghatározó szerepet kapott a Székesfehérvári Diáktanács, valamint több fehérvári intézmény és szervezet is bekapcsolódott.

Az országos rendezvény előkészítésében és sikeres lebonyolításában közel kétszázan vettek részt. Munkájukat köszönte meg a Hiemer-ház báltermében rendezett eseményen dr. Cser-Palkovics András polgármester, aki nagy lehetőségnek nevezte az Országos Diákparlamentet. „Ez a három nap remek lehetőség arra, hogy a diákok elmondják, mi pedig megismerjük azokat a dolgokat, amelyek foglalkoztatják őket. Felvessék problémáikat, és arra megoldást is keressenek közösen. Székesfehérvár immár harmadik alkalommal is kiváló helyszínnek bizonyult. Az előkészítésben és lebonyolításban pedagógusaink, segítőink, a különböző szakterületen dolgozók odafigyelése, gondoskodása eredményeként a városba érkező több mint kétszáz fiatal és kísérőik - a visszajelzések alapján - kiválóan érezték magukat ez alatt a három nap alatt.” - tette hozzá dr. Cser-Palkovics András.

Székesfehérvár polgármestere és Mészáros Attila alpolgármester oklevéllel és az ODP eseményeit összefoglaló fényképalbummal köszönte meg a segítők munkáját.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >