Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Ted Sator távozik Székesfehérvárról
Ted Sator távozik Székesfehérvárról Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. március 04.

ImageTed Satort, az Alba Volán vezetőedzőjét klubunk menedzsmentje felmentette az edzői munkavégzés alól. Az edzéseket ideiglenesen Énekes Lajos, pályaedző vezeti. Az edzőváltás hátteréről rövid idő alatt számos - valóságalapot nélkülöző - pletyka kelt szárnyra. Az alábbiakban tájékoztatjuk szurkolóinkat a döntés hátteréről.

A csíkszeredai tornára történő elutazást megelőzően hétfőn a klub menedzsmentje egyértelművé tette a csapat és a szakmai stáb számára a rendezvényen való részvétel célját, tétjét és az elvárt eredményt. A torna nem egyszerűen két barátságos mérkőzést jelentett a klub számára, hanem az Alba Volán elmúlt években felépített hírnevének méltó képviseletét is. Ennek tükrében a HC Csíkszeredától elszenvedett vereség okairól és következményeiről a vezetőedző és a menedzsment között kialakult nézetkülönbség a jövőbeli közös munka bizalmi alapjait is megrendítette. Emiatt kedden elváltak az Alba Volán és Ted Sator vezetőedző útjai.

Az Alba Volán - a tavaly óta görgetett adósságának tényét nem tagadva - büszke arra, hogy a nehéz gazdasági helyzetben is a játékosok illetményét pontosan és a vállalt mértékben folyósítja a klub támogatóinak segítségével, megfeszített munkával. A stabil anyagi bázisra építve az Alba Volán számára eddig is elsődleges szempont volt és a jövőben is elsődleges szempont lesz szurkolóink lehető legmagasabb szintű kiszolgálása.

A hosszú és nehéz EBEL-szezon folyamán a klub mellett végig kitartó, rekordlétszámú közönség professzionális hozzáállást, száz százalékos erőbedobást vár el minden, Volán-mezben jégre lépő jégkorongozótól. Bármilyen mérkőzésen is vegye fel a küzdelmet a csapat, klubunk azt várja el, hogy a játékosok felkészítése ennek szellemében történjen, és sportolóink teljesítménye is ennek jegyében értékeltetik. A csíkszeredai torna tanulságainak levonása a csapatértekezletekkel, a büntetéssel és az edzőváltással befejeződött.

A mai naptól kezdve az Alba Volán menedzsmentje, szakmai stábja és játékosai is minden idegszálukkal az előttük álló feladatokra összpontosítanak. Közösen dolgoznak azért, hogy szurkolótáborunk egész évi lelkes támogatását színvonalas jégkorongozással megköszönve az Alba Volán jégkorong-szakosztálya történetének tizedik bajnoki címét szerezzék meg.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >