Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Elkészültek az „Auchan” körforgalom átépítésének tervei Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2020. március 26.
A szakminisztérium tájékoztatása szerint elkészültek az „Auchan” körforgalom átépítésének tervei, és elindult az engedélyeztetés. Az állami beruházás keretében, központi forrásból megvalósuló beruházás során körgeometriájú, jelzőlámpás irányítású csomópontot alakítanak ki. Székesfehérvár polgármestere közösségi oldalán osztotta meg a jó hírt.

 

 

„Elkészültek az “Auchan” körforgalom átépítésének tervei, elindult az engedélyeztetésük!”, adta hírül a Innovációs és Technológiai Minisztériumtól kapott legfrissebb értesítést közösségi oldalán dr. Cser-Palkovics András. Székesfehérvár polgármestere köszönetet mondott a beruházás kapcsán a kormány határozott kiállásáért és hatékony intézkedéséért, különösen a mostani, bizonytalan időkben!

„Fontos lépést teszünk ezzel a város egyik legterheltebb csomópontjának modernizálásáért.”

Az „Auchan” körforgalom két körforgalmi csomópontja az M7-es autópálya, a 63-as és a 8-as út becsatlakozása, valamint a Sóstói Ipari Park és a bevásárlóközpont működése miatt is kiemelt fontosságú. Az óriási forgalom elvezetése, illetve a torlódás miatti állandó balesetveszélyes helyzetekre is megoldást jelent az a körgeometriájú, jelzőlámpás irányítású csomópont, amely elbírja 6000 autó áthaladását is óránként. A beruházás állami forrásból valósul meg Székesfehérváron.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >