Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Mesél a rendőr
Mesél a rendőr Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2020. április 01.
A kialakult helyzetben a BRFK munkatársai is szeretnének hozzájárulni a gyerekek és családok otthoni boldogulásához: március 20-án elindították legújabb kezdeményezésüket, a Mesél a rendőr című sorozatot. A minden nap 12.30 órakor kezdődő videó-összeállításokban egy-egy rendőrtiszt mesél a gyerekeknek a szervezet Facebook-oldalán, amit a nap során Youtube csatornájukon is visszanézhetővé tesznek.

 

 

 

A napi munkavégzés mellett, Mesél a rendőr című új videó sorozattal jelentkezik a rendőrség:

Arra gondoltunk mi rendőrök, hogy a napi munkánkon felül is szeretnénk hozzájárulni ahhoz, hogy kicsit könnyebbé tegyük a piciknek, kicsiknek és a szülőnek ezt az időszakot. Ezért szívünk minden szeretetével mától kezdve mesét olvasunk itt, a Facebook oldalunkon. Meseolvasásban nem vagyunk profik, kérünk benneteket, nézzétek el ezt nekünk.” – írta első mesélő posztjához március 20-án a BRFK.

Az első poszt óta minden nap 12.30 órakor jelentkeznek közösségi oldalukon új történettel. Elhangzott eddig az Egérke piros szegélyes kék kabátja, A Szépség és a Szörnyeteg, de a Három kismalac is.

A csokorba gyűjtött, kedves mesékhez – amelyek visszanézhetők a Mesél a rendőr Youtube csatornán, jó szórakozást kíván a BRFK.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >