Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Hasznos elfoglaltság a Fehérvári Kézművesekkel
Hasznos elfoglaltság a Fehérvári Kézművesekkel Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2020. április 03.
Online műhelyt indított a Fehérvári Kézművesek Egyesülete, hogy tartalmas elfoglaltságot kínáljon a járvány miatt otthonukban tartózkodók számára. A szervezet a honlapján és Facebook-oldalán mutat be egyszerűen alkalmazható technikákat, melyekkel ötletes, mutatós ajándék- és dísztárgyakat készíthetünk. Hamarosan videós bemutatók is lesznek – ígérik a kézművesek.

 

 

Sok kulturális intézményhez, szervezethez hasonlóan a Fehérvári Kézművesek Egyesülete is online tartalommal jelentkezik, hogy a megnövekedett szabadidő eltöltéséhez adjon hasznos ötleteket. A  www.fehervarikezmuvesek.hu portálra, illetve a szervezet Facebook-oldalára rendszeresen feltöltik különféle ajándék- és dísztárgyak elkészítésének leírását és fotóit. A technikák egyszerűek, így elsajátíthatóak bármilyen korosztálynak, és bátran válogathatunk az otthon elérhető nyersanyagaink között is. A már elérhető tartalmak között szerepel húsvéti kulcstartók, ünnepi dísztárgyak és gyöngyszalag készítése.

A Fehérvári Kézművesek Egyesülete azt ígéri, hogy hamarosan videós anyagokat is feltölt a weboldalakra, hogy még könnyebbé és élvezhetőbbé tegye az otthoni kézműveskedést a gyerekeknek és a felnőtteknek egyaránt. 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >