Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Tesióra Alba Fehérvár módra
Tesióra Alba Fehérvár módra Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2020. április 21.
Új videósorozattal jelentkezik az Alba Fehérvár kosárlabda- és kézilabdacsapata. Az Alba tesióra nemcsak a digitális, otthoni tanuláshoz kíván segítséget nyújtani, hanem egyben felhívja a figyelmet a rendszeres testmozgás fontosságára.

 

 

Kezdjük egy átmozgató testnevelés órával a hetet: „Mit szólnátok egy kis edzéshez, például elsőként egy közös bemelegítéssel Takács Martinnal és Takács Milánnal, majd lábizom-erősítés Markovic Lukával és hátizom Utasi Lindával? Ki ne szeretne olyan hasizmot, mint amilyen Szarka Adrié? A nyújtásban pedig Lukács Norbi is segítségedre lehet!” – írja az Alba Fehérvár honlapján, hiszen a kosárlabdaklub a női kézilabdacsapattal együtt elindította új, Alba tesióra című videósorozatát.

Az egyszerű, otthon elvégezhető gyakorlatokat elsősorban a most digitális, otthoni oktatásban résztvevő diákoknak ajánlják, valamint azoknak a fehérvári lakosoknak, akik a Nyitott tornatermek programok rendszeres résztvevői voltak. A rövid, maximum egyperces videókban játékosok mutatják be a helyes gyakorlatokat, amelyekből bárki kedvére variálhatja össze az aznapi tornaóra menetét, a bemelegítéstől a hát-, láb-, kar- vagy akár hasizom-erősítéseken át, a nyújtásig.

A mozgásra ösztönző sorozattal a csapatok az egészséges életmódra és a napi, rendszeres testmozgás fontosságára kívánják felhívni a figyelmet.



 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >