Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra arrow Elmarad idén a FEZEN Fesztivál
Elmarad idén a FEZEN Fesztivál Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2020. április 29.
A koronavírus-járvány okozta helyzetre való tekintettel, a megszokott formában elmarad 2020. július 29. és augusztus 1. között a FEZEN Fesztivál – olvasható a Fezen mai közleményében. A szervezők azonban nem hagyják cserben a közönséget: ha az élet lehetőséget ad rá, szeptemberben meglepetéssel készülnek; az pedig már biztos, hogy 2021-ben újra dübörög majd a FEZEN!

 

 

„Drága Fezenesek! Nagyjából most jönnénk ki a napi bontással, bemutattuk volna már az összes fellépőt és ismerkednétek az újragondolt térképpel… Helyette gyakorlatilag naponta írjuk újra a forgatókönyvet, úgy, hogy a végét másokhoz hasonlóan, mi sem ismerjük. Mégis egyre sürgetőbb, hogy meghozzunk fontos döntéseket, amelyek alapját, az előrejelzések bizonytalansága miatt leginkább saját értékrendünk, és a Fezenről alkotott, több mint húsz éve építgetett képünk adja. Ebből a legfontosabb, amit már az előző levélben is hangsúlyoztunk: A FEZEN biztosan nem hagy cserben Benneteket!” – olvasható a Fezen Facebook-oldalán.

A szervezők leírták, hogy mostanra zárták le az egyeztetéseket az eddig bejelentett fellépőkkel, és több dologban is megállapodásra jutottak velük. Az már biztos, hogy az amerikai zenekarok ebben a nyári szezonban a német, olasz, spanyol fesztiválpiacok bezárása miatt nem utaznak Európába, az azonban, hogy Európán belül lesz-e mozgás, egyelőre az is bizonytalan. „Cserbenhagyás lenne, ha ezek után azt mondanánk, hogy mi csakazértis szervezünk nektek fesztivált nyáron csak éppen azok nélkül a nevek nélkül, akikért a legtöbben bérletet vettetek.” – írják.

Jó hír azonban, hogy amiben mindenkivel sikerült megegyezniük az az, hogy jövőre találkozunk! Azaz, azt már most biztos, hogy a FEZEN 2021-en itt lesz a Danzig, az Amon Amarth, az Anthrax, a CRO-MAGS és a Death Angel is, sőt az Amon Amarth és a Danzig már a dátumokat is megjelölte 2021. július 28. és 30. között! „Persze nem ez lesz a teljes lista, idén is volt még hozzá jó néhány nevünk, és már dolgozunk pár igazán nagy meglepetésen is. És, hogy mi lesz idén? Arra is van tervünk, ha a járvány is úgy akarja. Hamarosan jövünk majd a részletekkel, de szeptember 11. és 13. között ne nagyon táblázzátok be magatokat!” – kérték a szervezők.

A 2020-as FEZEN belépő birtokosoknak több választásuk is van: 

- Megtarthatják a jegyeket, amelyek érvényesek lesznek 2021-ben: így jövőre, új időpontban, de meg tudják nézni azokat a bandákat, – és a később hozzájuk csatlakozókat – akik miatt megvették a belépőket. 

- Ha nem tudnak várni egy teljes évet a koncertekre, akkor felhasználhatják a szeptemberi meglepetés alkalmával.

- Ha egyik sem felel meg, természetesen a teljes visszatérítésre is módot adnak a szervezők.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >