Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Újra látogathatók a KEMPP szabadtéri területei
Újra látogathatók a KEMPP szabadtéri területei Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2020. május 12.
Újra megnyitotta szabadtéri területeit, múzeumi kávézóját és ajándékboltját a Katonai Emlékpark Pákozd – Nemzeti Emlékhely. A park egyelőre pénteki, szombati, vasárnapi napokon 10 és 18 óra között fogadja a látogatókat. Az óvintézkedések közé tartozik, hogy egyszerre legfeljebb 150 látogató lehet a parkban, a 65 év felettieknek a teljes területen kötelező a szájmaszk viselése. A KEMPP kizárólag a főbejáraton közelíthető meg és hagyható el, az átmenő forgalom szünetel.

 

 

A Katonai Emlékpark Pákozd – Nemzeti Emlékhely kiállításai bizonytalan ideig továbbra is zárva vannak, ám az óvintézkedések betartása mellett a park, a Múzeum Kávézója és Ajándékboltja már látogatható a rendkívüli helyzetre vonatkozó együttélési szabályok és higiéniai elvárások betartásával.

A KEMPP pénteken, szombaton és vasárnap 10 és 18 óra között tart nyitva, a bejövő forgalom 17.00 óráig megengedett, ezt követően csak a kimenő forgalom engedélyezett.

A park vezetése kéri, hogy a látogatók tartsák be az alábbi, átmeneti és különleges látogatási rendet:

-     A Kormányrendelet előírásai alapján, a 65 éven felüliek a park teljes területét kizárólag szájmaszkban látogathatják.
-     A teljes területen egyidejűleg legfeljebb 150 fő látogató tartózkodhat. Az aktuális létszámot kollégáink ellenőrzik, és a beléptetést ennek megfelelően engedélyezik.
-     A parkolót kizárólag az Emlékparba látogatók használhatják legfeljebb 1,5 óra időtartamban.
-     A KEMPP egy irányból közelíthető meg és hagyható el.
-     A kerékpáros és gyalogos átmenő forgalom szünetel, a terület kizárólag a főbejáraton közelíthető meg és hagyható el.
-     A látogatók számára – egy háztartásban élők kivételével – legalább 1,5 méter egyéni védőtávolság betartása – szabad téren is – kötelező.
-     A Múzeum Kávézó területén egyidejűleg 1 fő vásárolhat, valamint az épületbe – mosdóhasználat céljából – további 1 fő léphet be. Épületen belül a szájat és orrot eltakaró eszköz használata (maszk, sál, kendő) kötelező!
-      Ital- és ételfogyasztás a kijelölt helyeken lehetséges, ahol legfeljebb 1 óra időtartam tölthető el.
-     A területen piknikezésre nincs lehetőség.
-     Mozgássérült mosdó – a kiállítóépületek zárva tartása miatt – nem használható.

 

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >