Kezdőlap
Rászoruló családokat támogat a Cerbona Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Illdikó   
2020. május 22.
A Cerbona négy raklapnyi élelmiszeradományt adott át az Alba Bástya Család- és Gyermekjóléti Központnak. A cég ezt a felajánlást több hónapon keresztül biztosítja a rászoruló családokat támogató szervezet számára, ahol már ezen a héten elkezdik kiosztani a finomságokat.

 

 

A székesfehérvári alapítású Cerbona jelentős adományt ajánlott fel az Alba Bástya Család- és Gyermekjóléti Központnak, ahol 177 rászoruló család részesülhet a finomságokból.

A felajánlás mindennapi és kényeztető fogyasztásra alkalmas termékeket is tartalmaz, mint a puffasztott rizsszelet, müzlik, müzliszeletek, amelyek változatossá teszik az étkezést. Az adományt, ami négy raklapnyi, alkalmanként 2-300 kg élelmiszert jelent, több hónapon keresztül biztosítják a szervezetnek, mondta el Török Tamás, a cég vezetőségének a munkatársa.

Az Alba Bástya zömében gyermekes családokról gondoskodik, de vannak egyedülállók, idősebbek is az ellátottak között, akiknek heti rendszerességgel juttatnak el élelmiszercsomagot. Nagy segítséget jelent a Cerbona adománya, hiszen egyrészt egészséges élelmiszerekről van szó, másrészt pedig – ugyan a kiterjedt kapcsolatrendszer révén az Élelmiszerbank és székesfehérvári szociális célú civil szervezetek, illetve cégek felajánlásából sok adományt tudtunk megmozgatni az elmúlt hónapokban – most egy olyan pontra értünk el, amikor nagyon jól jön a felajánlás, fejezte ki köszönetét Tisztl Henrik, a Központ vezetője. Az állandó élelmiszercsomagokat fogják a termékekkel kiegészíteni, és már ezen a héten elkezdik ezek kiosztását.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >