Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Megkezdődik a Poprádi utca felújítása
Megkezdődik a Poprádi utca felújítása Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2020. május 25.
A Poprádi utcában folytatódik Öreghegy belső úthálózatának felújítása. A munkaterület átadását követően a munkálatok a villanyoszlopok áthelyezésével kezdődnek, majd a csapadékcsatorna kiépítése után az út- és járdaépítéssel zárulnak. A tervek szerint legkésőbb december végéig befejeződik a felújítás.

 

 

Átadták a munkaterületet a Poprádi utcában. Öreghegy belső úthálózatának felújítása a 850 méter hosszúságú, a Budai utat és a Lomnici utcát összekötő szakasszal folytatódik. A lakossági igényeket, a parkolási gondok csökkentését és a forgalombiztonság növelését szolgálja a Poprádi utca felújítása, mondta el Horváth Miklós Csaba, a terület önkormányzati képviselője.

Mint azt Bakró-Nagy Tamástól, a Székesfehérvár Városgondnoksága Kft. műszaki ellenőrétől megtudtuk, első körben a rossz helyen lévő erős- és gyengeáramú villanyoszlopokat helyezik át, valamint megszüntetik a párhuzamosan futó oszlopsorokat.  A jelenlegi járványügyi helyzet miatt csak június közepén indul el a munka. Mivel a múlt évben már kicserélték a Fejérvíz Zrt. által meghatározott szakaszokon a víziközmű-hálózatot, így a csapadékcsatorna építésével folytatódik a beruházás. Az utolsó szakaszban, legkésőbb december 31-ig, készül el a felépített útpálya szegélyekkel, járdával és komplett útpályaszerkezettel.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >