Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Tisztasági csomag a családoknak!
Tisztasági csomag a családoknak! Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2020. május 25.
Egy EFOP-pályázat keretében tíz Fejér megyei település lakosainak lehetőségük van ingyenes tisztasági csomagot igényelni. Az Emberi Erőforrások Minisztériumának jóvoltából Alapon, Cecén, Enyingen, Kislángon, Mátyásdombon, Úrhidán, Sárbogárdon, Sáregresen, Szabadbattyánban és Székesfehérváron önkéntesek osztják majd ki a tusfürdőt, szappant, papír zsebkendőt, mosogatószert és más tisztító- és tisztálkodószereket tartalmazó csomagokat.

 

 

EFOP-pályázat ad lehetőséget arra, hogy tíz Fejér megyei település lakosai ingyenes tisztasági csomagot igényeljenek. A csomagot minden 16 éven felüli alapi, cecei, enyingi, kislángi, mátyásdombi, úrhidai, sárbogárdi, sáregresi, szabadbattyáni és székesfehérvári lakos egyszer kérheti a rendelkezésre álló keret erejéig. A tusfürdőt, szappant, papír zsebkendőt, mosogatószert, mosószert, fogkrémet és toalettpapírt tartalmazó csomagokat az egyes településeken dolgozó önkéntesek viszik majd házhoz előre egyeztetett időpontban.

A projekt az EFOP-1.3.5.-16 Társadalmi szerepvállalás erősítése a közösségek fejlesztésével című pályázat keretében valósul meg. Az igényléshez nincs szükség másra, mint az alábbi honlapon található űrlap kitöltésére, ahol a csomagosztás megkönnyítésére várják az önkéntesek jelentkezését is: https://www.surveymonkey.com/r/efop135?fbclid=IwAR19WHBBOW39PkPbeAjLQ03AdIIDMEoFeGBHP2gbV7SlLkDI6MEqwYXTQq4

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >