Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Játék és vidámság, romantika felsőfokon
Játék és vidámság, romantika felsőfokon Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2020. május 29.
Játék, vidámság, természetjárás. Színes programokkal várják pünkösd idején a fehérváriakat és a városban érkezőket. A Tourinform iroda városnéző programjait között kisvonatos Bory-vár túra és romantikus belvárosi séta is szerepel. A Sóstó Látógatóközpont szervezésében Ökotúrán vehetnek részt az érdeklődők.

 

 

Pünkösd idején Székesfehérvár a legszebb arcát mutatja. A Virágos Magyarország környezetszépítő versenyben 2019-ben Székesfehérvár lett a legvirágosabb magyar város. Az idei tavasz és nyár is színpompásnak ígérkezik.  Érdemes lesz felfedezni a szépségeket a Tourinform iroda és a Sóstó Látogatóközpont túráin.

A pünkösdi hétvégén a belváros ismét virágdíszbe öltözik, a megszokott helyszíneken fedezhetjük fel a fehérvári virágosok szebbnél szebb virágkompozícióit május 29-én, pénteken délutántól pünkösdhétfőig. A tematika idén a játék és vidámság körül forog. Kísérő programok most nem lesznek, de a legszebb díszítésre a városi applikáción szavazhatunk.

A Tourinform iroda városnéző programjait a romantika jegyében szervezi a hosszú hétvégére. Május 30-án és 31-én 10 órakor indul a kisvonat a romantika fellegvárába, a Bory-várba. A május 29-én, 30-án, 31-én 16 órakor induló belvárosi sétákon pedig a virágos belváros legromantikusabb helyszíneit látogathatják végig. A sétákon idegenvezető szettet alkalmaznak, amely biztosítja a látogatók közötti távolságtartást a tökéletes hallhatóság mellett. A programok előzetes regisztrációhoz kötöttek. További információ a Tourinform iroda honlapján https://turizmus.szekesfehervar.hu/romantika-felsofokon-punkosdi-varosnezo-programok-a-tourinform-irodaval olvasható.  

A pünkösdi hétvége természeti csodákat is kínál: a Sóstó Látogatóközpont szervezésében szombaton, pünkösd vasárnapján és hétfőn is 10 órakor indulnak a kedvelt Ökotúrák a természetvédelmi területen. A 1,5 – 2 órás program témája mindig az éppen aktuális természeti jelenségeket állítja középpontba. Május az orchideák virágzásának hónapja! Információk és regisztráció: https://www.facebook.com/Sosto.szfvar/

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >