Kezdőlap arrow Kultúra arrow Folytatódik a Szoba Galéria
Folytatódik a Szoba Galéria Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2020. június 02.
Sörös Vera fazekas bemutatkozásával folytatódik a Köfém Művelődési Ház Szoba Galéria címmel indított sorozata. Az online kulturális összeállítással az intézmény kéthetente szerdán jelentkezik Facebook-oldalán. A következő rész június 3-án, szerdán 15.00 órától érhető majd el.

 

 

Új, online kulturális sorozatot indított a Köfém Művelődési Ház. A Szoba Galéria első adásának nézői Árva Erika "szívből festő amatőr" alkotót ismerhették meg, aki festményeivel, rajzaival India mesés világába kalauzolta a nézőket.

A videósorozat második részében Sörös Vera fazekas mutatkozik majd be, amelyet a nézők június 3-án, szerdán 15 órától a művelődésiház Facebook-oldalán követhetnek.

Az intézmény új sorozata továbbra is várja az olyan képzőművészeti alkotók jelentkezését, akik eddig még nem mutatták meg magukat, de szívesen megtennék. Az Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges   vagy a Facebookon a https://www.facebook.com/kofem.kozpont címre küldött üzenetben várják a jelentkezőket.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >