Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Gyermeknap 2020
Gyermeknap 2020 Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2020. június 01.
Színes programokkal lepték meg a fehérvári gyermekeket május utolsó vasárnapján. A Hetedhét Játékmúzeum online mini múzeumpedagógiai foglalkozással, mesével, tárlatvezetéssel, valamit a Hetedhét Játékfesztivál legszebb pillanatait felelevenítő történetekkel készült a legkisebbeknek. A gyermeknapon a Koronás Parkban kézműves foglalkozások, Királyi Kaszinó, baba-mama sarok, a Fő utcán bohócok várták a családokat.

 

 

A szivárvány színeiből álló lufikapun átlépve szálló szappanbuborékok között köszöntötte egy-egy lufival Levi bohóc a Koronás Parkba érkező gyermekeket. A járványhelyzet miatt a hagyományos Hetedhét Játékfesztivál elmaradt, de Székesfehérvár Önkormányzata meglepetéssel készült így is a legkisebbeknek. Bár az időjárás nem volt túl kegyes, a hideg és eső ellenére a szervezőknek köszönhetően kisütött a nap.

A betérő családok örömmel vettek részt a játékokban, s készítették közösen a színes szélforgókat, játszottak a Királyi Kaszinóban. A gyerekek válogathattak a csillámtetoválás és arcfestés figurái között. A varázslatos kapun kilépve aztán vidám, apró pillangók, unikornisok és hős pókemberek tértek haza a Koronás Parkból. A délután folyamán csendesedett az eső, és ezt ki is használták a családok. A pünkösdi virágdíszbe öltözött Fő utcán sétálva a legkisebbeket két bohóc lepte meg, akik mulatságos és látványos attrakciókkal csaltak mosolyt a családok arcára.

Online tárlatvezetéssel, mini múzeumpedagógiai foglalkozás keretében mesével és játékkal készültek a Hetedhét Játékmúzeum munkatársai. A nap során olvashatóak azok a pályázatok, amelyben a gyermekek leírták legszebb élményeiket, amelyeket a Hetedhét Játékfesziválon szereztek.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >