Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Júliusban rajtol az első Székesfehérvári Strandröplabda Bajnokság
Júliusban rajtol az első Székesfehérvári Strandröplabda Bajnokság Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2020. június 26.
Két helyszínen, a Bregyóban és a Felsővárosi Általános Iskolában zajlik majd az első Székesfehérvári Strandröplabda Bajnokság július elejétől – hangzott el az esemény beharangozó sajtótájékoztatóján. A város és a MÁV Előre közös programja igazi sportcsemegének számít majd, ahová a szervezők mind a profik, mind a családok nevezését is várják június 30-ig.

 

 

Mészáros Attila a sajtótájékoztatón úgy fogalmazott, még nem volt arra példa Székesfehérvár életében, hogy városi strandröplabda bajnokságot hirdessenek: „Köszönöm a MÁV Előre SC-nek, hogy javasolták a verseny megszervezését, illetve azt a szakmai hátteret, amelyet a lebonyolításhoz a klub és az egyesület biztosít. Ez a nyár annyiban is különleges lesz, hogy az eddig megszokottakhoz képest nagy sportprogramokra egészen augusztus második feléig nem számíthatunk. Éppen ezért is annyira különleges ez a bajnokság! Buzdítok mindenkit, aki szereti a röplabdát, hogy csatlakozzon a kezdeményezéshez, és párosban vagy akár a családdal nevezzen a versenyre.”

A bajnokság célja, hogy Székesfehérváron szélesebb körben is megismertessék a strandröplabdázást, a város röplabdás közösségének folyamatosan játéklehetőséget biztosítsanak szervezett kereteken belül. A szervezők szeretnék felhívni a figyelmet az egészséges és sportos életmódra, valamint a röplabdás kapcsolatok, barátságok ápolása sem titkolt cél. „Nemcsak a régi röpiseket várjuk: szeretnénk minél több embert megmozgatni, éppen ezért találtuk ki, hogy a hagyományos párosokon kívül 4 fős társaságok, családok nevezését is várjuk.” – tette hozzá Nagy Róbert, a MÁV Előre SC elnöke.

Az első városi strandröplabda bajnokságot július elejétől két helyszínen, a Bregyóban és a Felsővárosi Általános Iskola homokos pályáján tartják majd. A versenysorozatot négy héten át tartó, bajnoki rendszerben hirdetik meg a szervezők. A mérkőzéseket minden szerdán 16 órai kezdettel játsszák majd. A csapatok jelentkezését június 30-ig a  Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges  címen várják. További információ a MÁV Előre SC honlapján olvasható.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >