Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Fenntartható civilség Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2020. június 30.
A szervezeti kultúra és beágyazottság lesz a Civil Vezetők Klub következő összejövetelének témája. A Civil Centrum Közhasznú Alapítvány június 30-án, kedden 14 órától az Alapítvány virtuális terébe várja az érdeklődőket.

 

 

Mi a jó szervezeti kultúra titka? Mik azok a tényezők, amelyekkel egy szervezet eléri célját és az elismerés sem marad el? Hogyan növelhetjük szervezetünk fenntarthatóságát és társadalmi hatását? Mire van szüksége a szervezetnek ahhoz, hogy képes legyen összekötni a jelenlegi valóságot a motiváló jövőképpel? – többek között ezekre a kérdésekre is választ kaphatnak a keddi Webinárium résztvevői.

A szervezeti fenntarthatóság és társadalmi hatás növelésében segítséget nyújt a CivilKerék (CIKE) fenntarthatósági modellje. Ez egy diagnosztikai eszköz, amely segítségével a vezetők képet kaphatnak arról, hogy a szervezetük a hét kiemelt terület (szervezeti kultúra – pénzügyek – átláthatóság – menedzsment – szakmai stabilitás – jogszabályi megfelelés – beágyazottság) vonatkozásában hogyan teljesít, melyek az erősségei, mely területek fejlesztésével stabilizálható, vagy éppen fokozható fenntarthatósága, valamint az elérni kívánt társadalmi hatása.

Június 30-án, kedden 14 órakor a Zoom Webináriumban a szervezeti kultúra és beágyazottság lesz a fő téma annak érdekében, hogy a résztvevők megtudják, hol kell ma elkezdeniük dolgozni a holnapért. A témafelvezető: Kontó Dorottya szervezetfejlesztő tréner lesz.

Regisztrálni a https://forms.gle/Wc9TQQCmUfv8o2Bj6 címen lehet.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >