Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Vidi: megvan Carrillo utódja? Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2020. július 06.
Tekintettel arra, hogy a MOL Fehérvár FC a tavaly novemberi edzőváltást követően sem került közelebb a végül címét megvédő Ferencvároshoz az NB I-ben, sőt, a távolság még nagyobb lett a végére, ráadásul a Magyar Kupában sem sikerült az ismétlés, az elődöntőben búcsúzott a gárda, aligha meglepő, hogy a vezetők keresik Joan Carrillo utódját a kispadra.

 

 

Hivatalos bejelentés még nincs, ám az tény, hogy a Zalaegerszeggel szinte csodát tévő Márton Gábort erősen csábítja a Vidi. Ezt egy tv-műsorban az egykori fehérvári kedvenc, a ZTE jelenlegi sportigazgatója, Sallói István árulta el, hozzátéve, hogy napokon belül el kell dőlnie a kérdésnek, hiszen ők is marasztalják az egykori válogatott középpályást.

 
A Vidi egyelőre nem kommentálta a hírt, a fő érintett pedig annyit árult el a hazai sportnapilapnak, hogy amíg nincs hivatalos kinevezés, nem kommentálja a híreket. Azaz, közeli, nagyon közeli a váltás a MOL Fehérvár kispadján. Az új bajnokság várhatóan augusztus 15-én kezdődik, az alapozás pedig ennek megfelelően valószínűleg július 10. és 20. között, ami bizony már igen közel van, ezért is sürgős az edzőkérdés végére mielőbb pontot tenni.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >