Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra arrow Utcatáncot, harcművészeti bemutatót és vonóskoncertet kínálnak
Utcatáncot, harcművészeti bemutatót és vonóskoncertet kínálnak Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2020. július 10.
Folytatódik július 11-én, szombaton délután a Művészkorzó Székesfehérváron. Ezen a hétvégén többek között utcatáncot, harcművészeti bemutatót, valamint egy vonós trió kamarazenei koncertjét láthatja, hallhatja a közönség a királyi Belvárosban.

 

 

A néhány hete útjára indított Művészkorzó minden alkalommal sok-sok nézőt vonz. A város színészei, zenészei, táncosai és hagyományőrzői augusztus 15-ig minden szombaton szórakoztatják a közönséget a Belvárosban.

Július 11-én 16 órától a Városház téren II. István és II. (Vak) Béla, a Vörösmarty Színház előtt pedig Könyves Kálmán és Álmos herceg óriásbábjaival találkozhat és fotózkodhat a közönség. 17.00 órától Ballér Bianka és Varga Lili, a Vörösmarty Színház művészeinek műsora, majd a Step And Style Táncstúdió produkciói nyitják a programot a Városház téren. 18.00 órakor az I. András Király Lovagrend harcművészeti bemutatóját láthatjuk a Városház téren, a Fő utcán, az Országalmánál és a Zichy ligetben. 19.00 órakor az Alba Regia Szimfonikus Zenekar művészeinek kamarazenei koncertje zárja az estét Haydn-művekkel a Zichy ligeti Zenepavilonban.

A Művészkorzó programjai ingyenesek, a szervezők szeretettel várják a nézőket!

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >