Kezdőlap arrow Belpolitika arrow EFOTT-os belépőket kapott ajándékba a végzős osztály
EFOTT-os belépőket kapott ajándékba a végzős osztály Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2020. július 09.
Fesztiválbérleteket kaptak ajándékba a kápolnásnyéki Vörösmarty Mihály Általános Iskola, Gimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola 12.b osztályának tanulói. A diákokat az EFOTT szervezői lepték meg a jegyekkel miután meglátták az osztály EFOTT-os tablóját.

 

 

Minden bizonnyal hatalmasat fognak bulizni augusztus végén a kápolnásnyéki Vörösmarty Mihály Általános Iskola, Gimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola 12.b osztályának tanulói. Az úticéljuk Sukoró lesz és az EFOTT, melyre heti bérletet kaptak ajándékba a fesztivál szervezőitől.

Tökéletes lezárása lesz ez az együtt töltött éveknek, az érettségi és a továbbtanulás miatti izgalomnak. Egy utolsó, nagy party, amikor az egész osztály együtt tombol majd Flo Rida, Follow The Flow, Majka & Curtis, Caramel, Irie Maffia, a Halott Pénz – és a többi sztár koncertjein.

Bérleteiket az EFOTT szervezőitől kapták ajándékba – cserébe az érettségire készített tablóképükért:

 

 

Az egyik ismerősöm látta meg a meg ezt a tablót, s azonnal átküldte nekem, mintegy érdekességképp.” – mesélte Maszlavér Gábor, az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozójának igazgatója – „Mindig jól esik az egész szervezői csapatnak, amikor pozitív visszaigazolásokat kapunk, és ez most még extrább volt, hiszen ez az osztály egy egész életre szóló emléket efottosított. Hihetetlen jó érzés, hogy a fiatalok, ráadásul helybéliek ennyire bíznak a fesztiválban, ennyire szeretik az EFOTT-ot. Szerettük volna meghálálni nekik, hogy ennyire értékelik azt, amit csinálunk és visszaadni valamit abból a jó érzésből, amit mi magunk is éreztünk. Ez egy egyszeri alkalom, de így tudtuk igazán kifejezni hálánkat és úgy gondoltuk, ennek örülni fognak. Ráadásul egy végzős osztályról beszélünk, akik így búcsúzóként még egy hatalmasat bulizhatnak nyár végén a fesztiválon.”

 

 

A cikk folytatása elolvasható az alábbi linkre kattintva:

https://fmc.hu/2020/06/30/efott-os-tablot-keszitett-egy-kapolnasnyeki-osztaly-belepoket-kaptak-ajandekba/

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >