Kezdőlap arrow Sport arrow Már hivatalos: Carrillo távozik
Már hivatalos: Carrillo távozik Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2020. július 09.
Jól tippeltünk az elmúlt időszakban: a MOL Fehérvár FC hivatalosan is bejelentette, hogy hét hónap után távozik Joan Carrillo vezetőedző. A sportigazgató, Kovács Zoltán nyilatkozata szerint azért, mert "a koronavírus-járvány miatti kényszerszünet után olyan folyamatok indultak el a csapatban és a játékosokban, ami miatt a váltás mellett kellett döntenünk".

 

 

Hogy ez pontosan mit jelent, nem tudni, de az tény, hogy járvány ide vagy oda, a Vidi az egész szezonban elmaradt egy picivel a várakozásoktól a bajnokságban és a kupában is, a nemzetközi szereplésről nem beszélve, az egyenesen arcpirító volt, különösképp az egy évvel korábbi menetelés fényében. A spanyol trénerrel fikarcnyival sem lett jobb, eredményesebb a piros-kék egylet, amely hosszú idő után hazai edzővel vághat neki a felkészülésnek. Persze ez korántsem biztos, de erős esély van rá.

 
Mint arról már mi is beszámoltunk, a ZTE-vel tavasszal nagy menetelést bemutató Márton Gábor lehet a befutó, ő az első számú jelölt, de mások is pakliban vannak, befuthatnak a "surranópályán". Mindenesetre annyit tudni, hogy Márton jelzésére ma estig vártak Zalában, eddig nem keresték az utódját. Mindez azt jelenti, hogy amennyiben a Vidivel meg tud(ott) egyezni és sor kerül a kinevezésére, azt kedden be is jelenti a MOL Fehérvár.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >