Kezdőlap
Fehérvár a fotelből Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2020. július 14.
Hamarosan újabb izgalmas témák nyomába eredhetünk a Foteltúra sorozattal, de amíg az új részeket várjuk, érdemes újra megnézni az eddigieket. Mostantól összerendezve, egy helyen is megtalálhatják az Önkormányzati Kommunikációs Központ virtuális "idegenvezetéseit" a városban, a természetben, a múltban és a jelenben.

 

 

Barangolás térben és időben is: a Foteltúra stábja bejárta a város zöld oázisaként ismert Sóstó Természetvédelmi Területet, Székesfehérvár legromantikusabb helyszíneit, az időben visszafelé utazva felelevenítették a város iparosmúltjának egy szeletét, és bemutatták a minket körülölelő völgyrendszer szépségeit, jelentőségét.

A virtuális túrák hamarosan folytatódnak, hogy pontosan mivel, az egyelőre legyen meglepetés, de egy biztos: ha követik az új epizódokat, ismét részük lehet majd időutazásban, város- és természetjárásban egyaránt.

Túrabakancsot fel és irány a kanapé, hiszen a virtuális túrasorozat videói elérhetők Székesfehérvár hivatalos Youtube-csatornáján és Facebook-oldalán!

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >