Kezdőlap
Elindult a regisztráció! - Lecsónak lennie kell! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2020. július 13.
Elindult a jelentkezés a XVI. Fehérvári Lecsófőző Vigasságra: a magánszemélyek, civil és egyéb szervezetek már regisztrálhatnak a megújult online felületen, amelyen egy jól kezelhető térképről választhatják ki főzőhelyüket. Újdonság az is, hogy idén már online bankkártyás fizetésre is lehetőségük lesz a magánszemélyeknek.

 

 

A hosszú, rendezvények nélkül töltött hónapok után óriási örömöt szerzett a Fehérvári Lecsófőző Vigasság rajongóinak a bejelentés: szeptember 19-én megtartják a programot, a szokott helyen összegyűlhetnek a családok, baráti társaságok, munkahelyi csapatok, hogy felszabadultan, a közös főzés örömét élvezve együtt töltsenek egy napot. Az idei már a tizenhatodik lesz a Lecsófőző Vigasságok sorában, várhatóan ismét több száz üstben rotyog majd a megunhatatlan lecsó. A nap végére most is kiderül majd, ki lesz 2020-ben a Lecsókirály, de a hagyományoknak megfelelően új gazdára talál a Sipi Emlékkupa és díjazzák a Legdekoratívabb Főzőhelyet is.

 

Július 10-én, pénteken indult a regisztráció a magánszemélyek, civil és egyéb szervezetek (intézmények, egyesületek, alapítványok, pártok) számára, akik/amleyek augusztus 11-ig foglalhatnak főzőhelyet az eseményre. Idén egy megújult, átlátható, felhasználóbarát online felület várja az érdeklődőket, amelyet a www.fehervariprogram.hu oldalon keresztül érhetnek el. A honlapon új, térképészek bevonásával készített, valósághű térképet is találnak a jelentkezők, amelyen a nagyobb, tágasabb főzőhelyeket pontosan beazonosíthatják az egymástól jól elkülönülő szektorokban.

 

Fontos tudnivaló a jelentkezők számára, hogy a regisztrációt követően 5 munkanapon belül be kell fizetni a részvételi díjat (amelynek összege évek óta változatlan) – a helyfoglalás kizárólag a befizetés után válik véglegessé. A magánszemélyek, a civil és egyéb szervezetek képviselői személyesen készpénzben vagy bankkártyával teljesíthetik a befizetést Székesfehérváron, a Művészetek Háza aulájában (III. Béla király tér 1., bejárat az épület park felőli oldalán). A pénzbefizetésre július 13. – augusztus 18. között van lehetőség: hétfőn és csütörtökön 10.00–14.00, szerdán 10.00–18.00, pénteken 7.00–15.00 óra között. 2020-ban újdonság, hogy a regisztrációt követően a magánszemélyek online bankkártyás fizetéssel is kiegyenlíthetik a részvételi díjat. Ebben az esetben – hasonlóan ahhoz, mint amikor például a Barátság mozi online felületén vásárolnak belépőt –, a főzőhely foglalása azonnal véglegessé válik.

 

A szervezők kérik, hogy a regisztráció előtt minden jelentkező olvassa át a honlapon az esemény részletes felhívását, és a kapcsolódó dokumentumokat.

 

A főzők a bográcsokat a már ismert helyszíneken, a Dózsa György úton, a Móri úton és a Zichy liget körül állíthatják fel. A részvételi díjért cserébe a szervezők tűzifát, tűztálcát, sörpadgarnitúrát, kenyeret és főzőkötényt biztosítanak a résztvevőknek, a lecsó nyersanyagairól a csapatoknak maguknak kell gondoskodniuk.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >