Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Fájó vereséget szenvedtünk Kecskeméten
Fájó vereséget szenvedtünk Kecskeméten Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvár FC   
2009. március 15.
ImageÚjabb vereséget könyvelhetünk el: csak az utolsó percben sikerült szépíteni Vujovics révén a kecskeméti Széktói Stadionban játszott mérkőzésen. Az első félidőben szinte végig a vendéglátók játszottak fölényben, Kormosnak kétszer is sikerült betalálnia Sebők kapujába. A második 45 perc jóval több fehérvári támadást hozott, ám a jó bejefezés - szokás szerint - rendre elmaradt, így a végeredmény 2-1 lett a lilák javára.

 

A mérkőzést követően mindkét edző nyilatkozott:

Varga István:

"Az első félidőben kritikán alul futballoztunk. A tervünk az volt, hogy döntetlenre hozzuk az első játékrészt, amit meg is tudtunk volna valósítani, ha nem hibázunk: mindkét gólunkat elképesztő figyelmetlenségből kaptuk. Abban biztos voltam, hogy a második felvonásban erőfölénybe kerülhetünk, hiszen a Kecskemét az elmúlt egy hétben két mérkőzést játszott, s tudtam, hogy a fáradtság kijön majd rajtuk. Ez így is történt, mi ugyanakkor nem tudtuk gólokra váltani a ziccereinket."

Tomiszlav Szivics:

"Nagyon büszke vagyok a csapatomra, amely többször is helyt tudott állni nehéz mérkőzéseken, amikor igazán kell, oda tudják tenni magukat. Ez a gárda annyi örömet okozott a kecskemétieknek, hogy hálásak lehetnek a szurkolóink. Volt bennünk feszültség és görcs a mérkőzés előtt, de szerencsére hamar felengedtek a játékosaim. Mivel szűk a keretünk, valóban látszott rajtuk a fáradtság a második félidőben. Ezért nem tudtuk megvalósítani azt az elképzelésünket, hogy kontrákra építjük ezt a játékrészt. Nagyon örülök a győzelemnek, mert igen fontos három pontot szereztünk ma este."

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >