Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra arrow Mozizz premier előtt!
Mozizz premier előtt! Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Illdikó   
2020. július 17.
Vissza a moziba! – a Barátság mozi hétvégi ajánlata premier előtti vetítésekre invitálja a filmbarátokat. Péntektől vasárnapig hét előadás lesz: két vígjátékkal, egy romantikus drámával és egy monumentális történelmi játékfilmmel.

 

 

A Barátság mozi is csatlakozott a Vissza a moziba! filmfesztiválhoz: a közönség premier előtti vetítéseken vehet részt. Péntektől vasárnapig hét vetítés lesz a fesztivál keretein belül, négy kiváló moival.

Az első film az Inkább lennék özvegy című angol romantikus dráma a „Szépkorúak szerdája” sorozat kedvezménykártyájával látogatható (az ingyenes kártyát a Művészetek Házában lehet igényelni munkanapokon 7 és 15 óra között). A kínálatban ott van még Roman Polanskinak a két rangos fesztiválon is díjazott Tiszt és kém – A Dreyfus-ügy című történelmi drámája, ami Alfred Dreyfus ismert, antiszemita indíttatású hazaárulási perét dolgozza föl.

A fesztiválprogramban két vígjáték is van: a Titkok és igazságok francia-belga film nyomozással és félreértésekkel, az angol Notting Hill-i cukrászda pedig három nő története, és arra a kérdésre is válaszol, hogyan lehet egy olyan süteményezőt létrehozni, ahonnan mindenki kicsit boldogabban jön ki.

A fesztivál vetítéseire már lehet jegyet váltani a mozi honlapján és jegypénztárában.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >