Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow NB III: Háromgólos győzelem
NB III: Háromgólos győzelem Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvár FC   
2009. március 16.

ImageVégre győzelem! NB III-as csapatunk kiköszörülte a múltheti csorbát, és magabiztos játékkal, simán legyőzte a Sárisápot. Aki kilátogatott a Sóstói Stadionba, a szemét törölgette a csapat kivonulásánál, hiszen az első csapat két - eltiltott - ásza, Horváth Gábor és Farkas Balázs is a fakót erősítette. De, vitathatatlan klasszisuk mellett is egyértelmű, a Vidi nem csak ezért játszott az első pillanattól fölényben.

 

Annak ellenére, hogy ezúttal is több ifista erősítette a csapatot, a Fehérvár minden csapatrészében jobb volt ellenfelénél, amely tartalékcsapatunk meccseinek szokásos forgatókönyve szerint lényegesen nagyobb elánnal küzdött az NB I-es klub csapata ellen, mint egy "sima" bajnokin.

 A sárisápiak igyekezete nagyjából a szünetig tartott, majd a fordulás után esett újabb két gól (találatainkat Alison, Buljubasic és Horváth Gábor szerezték) fölényessé tette a hazai sikert.

FC Fehérvár - Sárisáp 3-0 (1-0)

FC Fehérvár: Halasi - Stranigg, Buljubasic, Horváth G., Vadász - Máté, Kocsis (Kovács P.), Farkas B., Karadzsics (Hart I.) - Alison, Molnár Cs. (Rauf R.). Edző: Bekő Balázs.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >