Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Fogom a kezed! - alkotói pályázat
Fogom a kezed! - alkotói pályázat Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2020. július 24.
Az emberi összetartozás, egymás segítésének az ábrázolása a célja a Fogom a kezed! című alkotói pályázatnak, melyet a koronavírus-járvány kapcsán hirdetett meg a Szent István Hitoktatási és Művelődési Ház. Az írásműveket és a rajzokat szeptember 13-ig lehet beküldeni.

 

 

A Fogom a kezed! című próza- és esszéíró, illetve rajzpályázatot a koronavírus-járványhoz kapcsolódóan hirdette meg néhány hete a Szent István Hitoktatási és Művelődési Ház. Az intézmény olyan alkotásokat vár, mellyel a gyerekek és a felnőttek bemutatják, hogy miként élték meg a karanténidőszak alatt az együvé tartozásnak, az egymásrautaltságnak és egymás segítésének az élményét. A rajzokat és az írásműveket kategóriánként értékelik és jutalmazzák.

A rajzpályázat keretében az 1-4. osztályos és 5-6. osztályos gyerekek azt ábrázolhatják, hogy milyen élményeket szereztek a családjukban, és miként tudták egymást támogatni. Egy alkotó egy darab A/3 vagy A/4 méretű rajzlapon, illetve digitálisan megvalósított művel pályázhat, az elkészítés technikája szabadon választható. A rajz hátoldalára kérik feltüntetni a címet és a pályázó, valamint gondviselője adatait, elérhetőségét. A műveket szeptember 13-ig kérik beküldeni postán a 8000 Székesfehérvár, Liszt Ferenc utca 1. címre, vagy elektronikusan a Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges   címre.

A próza- és esszéíró pályázaton felső tagozatos (7-8. osztályos), ifjúsági (9-12. osztályos) és felnőtt (18 év feletti) kategóriában várják az írásműveket legfeljebb öt gépelt oldal erejéig. Egy pályázó csak egy, még meg nem jelent írással indulhat, melyet elsősorban elektronikusan kérnek beküldeni szintén szeptember 13-ig a Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges címre.

Az alkotásokat kategóriánként értékeli és jutalmazza a Szent István Művelődési Ház.   

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >