Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow A gyógyító zöldségekről szervez online élő előadást a Vörösmarty Könyvtár
A gyógyító zöldségekről szervez online élő előadást a Vörösmarty Könyvtár Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2020. július 24.
Élő online előadást szervez a zöldségek gyógyító hatásairól a Vörösmarty Mihály Könyvtár. Július 27-én, hétfőn 18.00 órától dr. Hajdu Zsanett gyógynövényszakértő biológust hallhatják az érdeklődők. A program ideje alatt chat-en kérdezhetik a hallgatók az előadót. Az esemény kedd estig lesz elérhető.

 

 

A gyógynövény szó hallatán kevesen gondolnak arra, hogy a burgonya vagy a sárgarépa is rendelkezik gyógyító hatással, amelyet elődeink még tudatosan használtak. Dr. Hajdu Zsanett előadásában a legfrissebb tudományos eredmények alapján körbejárhatjuk, hogy a magyar konyha legnépszerűbb zöldségei miként befolyásolják a testünk működését. Ezen kívül bepillanthatunk a keleti konyha gyógyító szemléletmódjába, megnézhetjük, hogy mit rejt a tudomány a már hazánkban is elérhető egzotikus ennivalókról, és milyen genetikai különbségek vannak az egyes népek emésztésében.  Azt is megvitathatjuk, hogy az egyes ételkészítési módok milyen hatást gyakorolnak a zöldségek tápanyag-tartalmára.

Az előadás a következő linken egyetlen kattintással elérhető:  https://bit.ly/GyógyítóZöldségek. Az érdeklődők itt iratkozhatnak fel az előadó YouTube csatornájára, hogy közvetlen értesítést kapjanak  a hétfő esti program kezdetéről. Az esemény közben a videó alatti chat-ablakban kérdezni is lehet, amelyre az előadó a program során válaszol. Az előadás július 28-án, kedden az esti órákig marad az oldalon, utólag már nem lesz elérhető.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >