Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Első meccsén ikszelt a Vidi
Első meccsén ikszelt a Vidi Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2020. július 27.
A nemrégiben véget ért bajnokság hajrájában sorozatban gyártotta a semmire sem jó döntetleneket a MOL Fehérvár FC, amely ettől a rossz szokásától a következő idényre való hangolódás jegyében lejátszott első felkészülési mérkőzésén sem szabadult, edzőváltás és új játékosok ide, vagy oda. Márton Gábor együttese az NB II-es Haladás otthonában végzett gól nélküli döntetlenre.

 

 

Azt azonban érdemes gyorsan hozzátenni, hogy a bajnok Fradi sem bírt a Halival pár nappal ezelőtt, ami persze nem is akkora csoda, hiszen az NB II-es pontvadászat már a héten indul, a szombathelyiek élessége nem véletlen. Ez elsőre elment szódával, de ennél fényévekkel jobban kell pörögnie a fehérvári gárdának a hamarosan kezdődő tétmeccseken.

 
A Vidiben az új fiúk közül pályára lépett Rockov, Bolla, Zeke, Zivzivadze és Vágó, de a két évnyi sérüléshullám után ismét aktív Géresi is újnak tekinthető... A brazil Evandro még nem volt ott a csapatban, minden bizonnyal neki még van némi fizikális lemaradása a többiekhez képest. A szombathelyi meccs után máris vonult át Bükfürdőre a piros-kék alakulat, ahol tíz napot edzőtáborozik, miközben még három alkalommal "elkalandozik" felkészülési meccseket játszani. Kedden éppen Pozsonyba a Slovan Bratislava ellen.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >