Kezdőlap arrow Kultúra arrow Kezemben ecset
Kezemben ecset Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2020. július 28.
Kezemben ecset címmel nyílik Sipos Mari Cserhát Art Aranydíjas festőművész, valamint Kanalovics László festőművész közös kiállítása. Az Ősfehérvár Alkotóközösség művészeinek tárlata július 30-tól, csütörtöktől látogatható a Köfém Művelődési Házban.

 

 

Az Ősfehérvár Alkotócsoport - röviden ŐsfAlköz - Sipos Mari Art-díjas költő kezdeményezésére, közkívánatra jött létre a kultúra, a művészet, az irodalom kedvelő barátoknak. Ahogy az ŐsfAlköz tagjainak hitvallása tartja:

„A művészet valójában egy lényegfeltáró tevékenység.Hogy mi a lényeg és a lényegtelen azt mindig a művész, a festő, a költő, az ember dönti el. Az egyénisége, az érzelmei, az érzései, vagy épp a világnézete.”

Az ŐsfAlköz tagok hobbi művészete örömművészet, mert megfelelési kényszer nélkül, örömből születik. Tagjaik írók, költők, versmondó barátok, fotóművészek, művészet kedvelők, festőművészek, kézműves és kreatív alkotók, akik autodidakta módon művelik a művészet valamennyi ágát.

A közösség alapítójának, Sipos Marinak, valamint festőtársának Kanalovics Lászlónak legújabb kiállítása július 30-án, csütörtökön nyílik majd a Köfém Művelődési Házban. A „Kezemben ecset” című tárlat megnyitóját zártkörűen, de sajtónyilvánosan tartják. A nagyközönség számára július 30. ás augusztus 13. között lesz látogatható a kiállítás.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >