Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra arrow Óriásbábok, stand up és lágy dallamok
Óriásbábok, stand up és lágy dallamok Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2020. július 31.
Ha szombat, akkor újra Művészkorzó Székesfehérvár Belvárosában. Az immár hagyományosan 17 órakor kezdődő programkavalkád eheti kínálatában szerepel kardforgató bemutató, klasszikus zene és modern tánc is.

 

 

Már jól tudják a fehérváriak, hogy hétvégente is érdemes egy sétát tenni Székesfehérvár hangulatos történelmi Belvárosában, ahol kicsiknek és nagyoknak is tartalmas kikapcsolódást kínál a Művészkorzó szombaton kora este.

Augusztus 1-jén 16.00 órától a Városház téren Szent László király, Adelheid királyné és lányuk, Piroska ötméteres óriásbábjaival találkozhat és fotózkodhat majd a közönség.

17.00 órától a Vörösmarty Színház színészei, Andrássy Máté és Juhász Illés szórakoztatják majd a Belváros közönségét stand up produkciójukkal, majd Matern Vanda, a legutóbbi Fehérvár Hangja döntőse énekelnek a Városház téren. A program 18.00 órától az I. András Királyi Lovagrend harcművészeti bemutatójával folytatódik a Városház tértől indulva, a Fő utcán át az Országzászló térig, majd a Zichy ligetig.

A kalandokban elfáradt látogatókat rendszerint 19 órától a Zichy ligetbe várják, ahol a Zenepavilonban muzsikusok játszanak fülbemászó dallamokat a nap végén. Most szombaton sem lesz ez másképp, az eheti színes zenei „csokrot” az ArsOktett szolgáltatja majd. Az Alba Regia Szimfonikus Zenekar muzsikusai közül a ligetben Bondor Erika, Molnár Eszter, Hartyáni Ágnes, Lókodi-Sziklási Szilvia, valamint Sárkány Katalin hegedűn, Molnár Petra brácsán, Mády-Szabó Eszter csellón, Nagy Ferenc bőgőn játszik majd.

 

A Művészkorzóra minden érdeklődőt szeretettel várnak!

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >