Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Köszönet az önkénteseknek!
Köszönet az önkénteseknek! Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2020. augusztus 03.
Az előző évekhez hasonlóan idén is számos önkéntes segíti a Napraforgó Városi Napközis Tábor megvalósítását. Többségük valamilyen képzéshez kötelezően elvégzendő gyakorlat miatt jön a Bregyóba, összekötve a kellemeset a hasznossal. Az önkéntesek felügyeletet biztosítanak a gyerekeknek és közreműködnek a programokban is.

 

 

Gyerekek százai töltik idén is a szabadidejüket Székesfehérvár Önkormányzatának nyári napközis táborában, a Bregyó-közi Sportcentrumban. Színes és gazdag a programkínálat, melynek megvalósításából a különféle civil szervezetek, intézmények és a székesfehérvári pedagógusok mellett az önkéntesek is tevékenyen kiveszik a részüket.

Boda Fanni az angliai Bristolban tanul egyetemen, a mesterképzésre történő jelentkezés kapcsán vesz részt több hetes gyakorlaton a Napraforgó Táborban. Sokat tanul a gyerekek viselkedéséről, reakcióikról, a velük való bánásmódról. Mint mondja, nagyon kedvező tapasztalatai vannak, ebben a táborban a gyerekek fantáziáját igazán szabadjára lehet engedni.

Kocsis Andrea pedagógia asszisztens tanfolyamot végez, melyhez 40 órás, szintén kötelező gyakorlat tartozik. Ezen a héten minden nap a táborban van, aktívan részt vesz a programokban, és felügyeli az időtöltést, az étkeztetést.

Nagy Mira Panna Budapesten képző- és iparművészeti képzésen vesz részt, és főleg a kreativitást igénylő kézműves programok megvalósítását segíti szintén csak ezen a héten, emellett a Koronás Parkba is elkíséri a gyerekeket.

Molnár Tamás Attila és Bende Zsombor az IKSZ-et, vagyis az iskolai közösségi szolgálatukat teljesítik a Bregyóban. Bármilyen rájuk bízott feladatot készek elvégezni, különösen, ha sportprogramokról van szó.

A Napraforgó Városi Napközis Tábor augusztus 19-ig további három turnussal folytatódik. Még vannak szabad férőhelyek, így szeretettel várják a székesfehérvári általános iskolákban tanuló gyerekeket. Jelentkezni kizárólag elektronikus úton lehet a Városgondnokság honlapján.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >