Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra arrow Nyári olvasópályázat gyerekeknek és felnőtteknek
Nyári olvasópályázat gyerekeknek és felnőtteknek Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Illdikó   
2020. augusztus 11.
A nyári szezonban is olvasásra buzdít a Vörösmarty Mihály Könyvtár: az általános iskolás gyerekeknek az Olvasó Kaméleon, a nagyobbaknak és a felnőtteknek pedig a Nagy Olvasásmánia felhívásai adnak jó könyvötleteket.

 

 

Az Olvasó Kaméleon azoknak az általános iskolás gyerekeknek szól, akik nemcsak olvasni szeretnek, de szívesen mesélnek is olvasmányélményeikről. Külön szólítják meg az alsósokat és a felsősöket: Lázár Ervin Százpettyes katicája, Wéber Anikó Visszhangországa mellett a kisebbek például Csukás Istvánt és Janikovszky Évát választhatnak a hosszú listából, a nagyobbaknak pedig ajánlanak Fiala Borcsa-, Fa Nándor- és Gerald Durell-könyvet is. A pályamunkákat szeptember 19-ig várják személyesen vagy e-mailben a Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges címre.

A Nagy Olvasásmánia könyves játékra vállalkozóknak nem kell mást tenniük, mint elolvasni az ajánlott olvasmányokat, majd kitölteni és beküldeni a kvízeket. A kihívásban Rejtőt, Jane Austint, Karinthyt, Böszörményi Gyulát és Harper Lee-t is ajánlanak a mániákus olvasóknak. A megoldásokat a  Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges email-címre várják, de kinyomtatva személyesen is le lehet adni a könyvtárban, szintén szeptember 19-ig. Az eredményhirdetések októberben várhatók.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >