Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow A Székesfehérvári Királyi Napok programjai hétfőn
A Székesfehérvári Királyi Napok programjai hétfőn Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2020. augusztus 17.
A Lánczos Kornél – Szekfű Gyula Ösztöndíj, a Deák Dénes-díj és Deák Dénes-ösztöndíj átadásával, Aba-Novák Vilmos nyomába eredve tárlatvezetéssel és „Határon innen” folkesttel folytatódik a Székesfehérvári Királyi Napok.

 

 

Augusztus 17-én, hétfőn 16.30 órától Gärtner Petra művészettörténész tárlatvezetést tart a Nemzeti Emlékhelyen A 20. század egyik leghíresebb magyar művészének nyomában: Aba-Novák Vilmos a királyok városában címmel. A szakvezetések ingyenesek, de regisztrációhoz kötöttek. A részvételi szándékot a Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges címen lehet jelezni előzetesen.

A hagyományokhoz hűen a Szent István-napi ünnepségekhez kötődően idén is ünnepélyes keretek között adják át a Lánczos Kornél – Szekfű Gyula Ösztöndíjakat, a Deák Dénes-díjat és Deák Dénes-ösztöndíjat a Bory-várban.

„Határon innen” folkesttel folytatódik a Király(ny)i Napok a Táncházban. A 19 órakor kezdődő eseményen a Fláre Beás zenekar (Devecser), a Tököli Délszláv Nemzetiségi Együttes, valamint az Alba Regia Táncegyüttes 20 éves Senior csoportja lép fel. Ezt követően koncert és táncház lesz a KOLO Együttessel, majd Folkkocsma a Tilinkó zenekarral. A program belépődíjas, részletek az www.artefolk.hu oldalon.

A programok szervezői a műsorváltozás jogát fenntartják. A Székesfehérvári Királyi Napok 2020 részletes programja elérhető a https://kiralyinapok.szekesfehervar.hu/ oldalon.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >