Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Az Erdélyi-medence a 10. században
Az Erdélyi-medence a 10. században Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2020. szeptember 04.
„Az Erdélyi-medence a 10. században” címmel Fülöp Réka, a Magyarságkutató Intézet Régészeti Kutatóközpontjának munkatársa tart előadást a Kagán lovasa című kiállításához kapcsolódóan. A szeptember 7-én, hétfőn 17 órakor kezdődő programon a részvétel ingyenes, de a részvétlei szándékot jelezni kell a Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges email címen.

 

 

A Szent István Király Múzeum A Kagán lovasa című kiállításához kapcsolódóan Fülöp Réka, a Magyarságkutató Intézet Régészeti Kutatóközpontjának munkatársa „Az Erdélyi-medence a 10. században” címmel tart előadást a Csók István Képtárban.

Az előadás során bepillantást nyerhetünk a korszak kutatásának kezdeti nehézségeibe, megismerhetjük a honfoglaló magyarság régészeti hagyatékát a térségben, és választ kaphatunk arra is, hogy mit jelenthetett a 10. századi magyar hatalmi hálózat vezetői számára az Erdélyi-medence.

A szeptember 7-én, hétfőn 17 órakor kezdődő programon a részvétel ingyenes, de előzetes regisztráció szükséges a Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges e-mail címen.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >