Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Garázsvásár, garázskoncert és kertmozi a Toldi utcában
Garázsvásár, garázskoncert és kertmozi a Toldi utcában Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2020. szeptember 04.
Szeptember 5-én, szombaton rendezik meg Székesfehérváron a 13. Toldi Utcai Napokat. A közösségi kezdeményezés 2008 augusztusában indult az utcabeliek összefogásával, akik évről évre egyre színesebb programokkal várják az idelátogatókat. Céljuk a kikapcsolódás mellett az, hogy megismerjék egymást, hogy figyelhessenek és segítsenek egymásnak.

 

 

Az idei rendezvény szeptember 5-én, szombaton 10.00 órakor garázsvásárral kezdődik. A lakók házaik, garázsaik előtt kiárusíthatják azokat a ruhákat, cipőket, műszaki cikkeket, háztartási gépeket, játékokat, amiket már nem használnak, de kidobni sajnálnának. A szervezők különösen felhívják a figyelmet arra, hogy az esemény nem lomtalanítás.

15.00 órától a gyermekeket várják izgalmas programokkal, játékokkal, és 17.00 órától gyermekjátszó táncház is lesz, ahol a Szedtevette zenekar muzsikál. Az esti programok 18.00 órakor közös faültetéssel indulnak, 18.30 órakor garázskoncerttel, 20.00 órakor kertmozival várják a környéken lakókat és vendégeiket. A garázskoncert fellépői fiatal tehetségek lesznek, előadásuk közben beszerel a kertmozi, ami a Barátság mozi és a Fiatalok Fehérvárért Egyesület pályázati programjának köszönhetően valósul meg. A már kicsit hűvösebb szeptemberi estén a Seveled című magyar romantikus vígjátékot vetítik majd, ami garantáltan üdítő élmény lesz estére.

A közösségi programok ingyenesek, de arra kérik a lakókat, hogy a vendégeik ellátásáról mindenki maga gondoskodjon, és ebbe a mosdóhasználat is beletartozik.

Rossz idő esetén az esemény elmarad, erről a közösségi oldalakon tájékozódhatnak az érdeklődők. A szervezők a műsorváltoztatás jogát fenntartják.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >