Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Székesfehérvári Civil Nap
Székesfehérvári Civil Nap Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2020. szeptember 11.
Immár XIII. alkalommal rendezi meg Székesfehérvár Önkormányzata a Székesfehérvári Civil Napot. Szeptember 12-én, szombaton 9 és 15 óra között hatvan fehérvári civil szervezet várja az érdeklődőket a Zichy ligetben. A közösségi programot a járványügyi készültség időszakára irányadó eljárásrendek és ajánlások figyelembevételével, a megfelelő intézkedések mellett rendezik meg.

 

 

Az előzetes programterv szerint a bemutatkozó programok a Székesfehérvári Szív Egyesület bemelegítő tornájával kezdődnek 9 órakor, ezt követően a Pitypang zenekar gyermekkoncertjét láthatják az érdeklődők. 10 órakor Molnár Tamás környezetvédelemmel és civil ügyekkel kapcsolatos feladatok tanácsnoka köszönti a rendezvényen résztvevőket, majd CIVIL TABLÓ készül a megjelenő szervezetek képviselőivel.

A szervezetek tanácsadások és civil szolgáltatások kínálatával, továbbá interaktív, érzékenyítő, prevenciós foglalkozásokkal és kézműves, illetve képzőművészeti programokkal, közös játékkészítéssel, hangszerbemutatóval, egészségközpontú, történelmi tematikájú, környezet- és természetvédelmi aktivitásokkal, kisállat kiállítással, valamint kulturális előadásokkal és különleges sportbemutatókkal is várják a Zichy ligetbe látogatókat.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >