Kezdőlap arrow Sport arrow Sportolás a szabadban, jó társaságban!
Sportolás a szabadban, jó társaságban! Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2020. szeptember 16.
Ismét elindulnak szeptember 16-tól az ingyenes nordic walking tanfolyamok Székesfehérváron. A hat alkalomból álló kurzusokat szakképzett oktatók tartják a Vásártérről indulva. Még lehet jelentkezni a szervező Egészségfejlesztési Irodában.

 

 

A nordic walking, azaz skandináv gyaloglás az 1930-as évektől, Finnországból indulva terjedt el Európában. Egy pár speciális bot és különleges gyaloglótechnika segítségével fejleszti az állóképességet, az izomerőt és a mozgáskoordinációt. Gyakorlatilag minden korosztálynak ajánlják.

Székesfehérváron évek óta szerveznek nordic walking tanfolyamokat, melyek most újraindulnak az Egészségfejlesztési Iroda szervezésében. A hat alkalomból álló kurzusokat három szakképzett edző oktatja 15-20 fős csoportok számára, a Vásártérről indulva. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, jelentkezni az irodában lehet a +36 70 455 9930-as telefonszámon. Az első találkozó szeptember 16-án, szerdán 17 órakor kezdődik. Szeretettel várják az érdeklődőket a fiatalabb és az idősebb korosztályból egyaránt!

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >