Kezdőlap arrow Kultúra arrow Különleges műsorral készül a Vox Mirabilis Kamarakórus
Különleges műsorral készül a Vox Mirabilis Kamarakórus Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2020. szeptember 17.
Nagy reménnyel, ajándék hangversennyel, ősbemutatókkal, különleges, eddig nem látott produkciókkal - az egészségügyi és biztonsági előírásokat betartva - készül a jubileumi 10. évadra a Vox Mirabilis Kamarakórus. A 2020/2021-es hangversenyévad első koncertje, október 3-án, szombaton lesz a Jézus Szíve templomban.

 

 

„A zene olyan örömöt okoz, amelyet az emberi természet nem nélkülözhet.” – Confucius gondolatát osztva készül az idei koncertévadra a Vox Mirabilis Kamarakórus. A 10. évadban ajándék hangversennyel, ősbemutatókkal, különleges, eddig nem látott produkciókkal lepik meg közönségüket.

Hagyományaikról sem feledkeznek meg: a kamarakórusnak fontos, hogy a város elismert zenei vezetői, díjazottjai kiemelkedő helyet foglaljanak el Székesfehérvár zenei életében. A Vox Mirabilis Kamarakórus is szeretné tiszteletét kifejezni azon személyek, együttesek felé, akik munkásságuk elismeréseként átvehették a város által alapított „Fricsay Richárd Zenei Díjat”, ezért megbecsülésük jeleként a díjazottaknak Vox Mirabilis Hangversenybérletet ajándékoznak immár hagyományosan minden évben. Az ajándék hangversenybérletet személyesen juttatják el mindenkihez, aki 2002 óta megkapta Székesfehérvár legmagasabb zenei díját.

A 2020/2021-es hangversenyévad első koncertje - betartva az egészségügyi és biztonsági előírásokat - október 3-án, szombaton lesz a Jézus Szíve templomban. A koncerteket mindenképpen megtartják, akár online formában is.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >