Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Izgalmas irodalmi estek csütörtökön és pénteken az Igézőben Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2020. szeptember 16.
Ingyenesen látogatható, izgalmas irodalmi esteket kínál a héten a közönségnek az Igéző. A Zrínyi Emlékév 2020 sorozat keretében szeptember 17-én, csütörtökön várják az érdeklődőket, míg a Parnasszus kortárs apostolai sorozat idei első rendezvényét szeptember 18-án, pénteken tartják.

 

 

Az Igézőben előadássorozattal tisztelegnek Zrínyi Miklós költő és hadvezér születésének 400. évfordulóján. A Zrínyi Emlékév 2020 sorozat első előadása szeptember 17-én, csütörtökön 18.30 órakor kezdődik. Zrínyi virágnyelvéről beszél Urbán Péter, közvetlenül utána Takács Tamás a költő és a jezsuiták kapcsolatáról osztja meg gondolatait.

Másnap, szeptember 18-án, pénteken, ugyancsak 18.30 órától kerül sor a Parnasszus kortárs apostolai sorozat idei első előadására. Urbán László irodalomtörténésszel a Régi mesék a kályhatűznél című kötetről és a Kodolányi János ismeretlen írásait bemutató Vidéki bál című könyvről beszélgetnek, közreműködik Bíró Erzsébet. Közvetlenül utána Urbán Péter író a nemrég megjelent Varjúröpte című kötetét mutatja be a közönségnek.

Az Aegis Művészetért és Kultúráért Alapítvány mindkét programjára ingyenes a belépés. Szeretettel invitálják az irodalombarát közönséget!

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >