Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Nyerjetek a sulinak okosbútort a tudásotokkal!
Nyerjetek a sulinak okosbútort a tudásotokkal! Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2020. szeptember 16.
A tavalyi verseny sikerén felbuzdulva idén is meghirdeti iskolai okosbútor-pályázatát az MVM, amelynek keretében 10 darab Hello Wood kerti bútort nyerhetnek a fiatalok iskolájuk számára. Az egyéni játékban való részvételhez szeptember 21-ig lehet regisztrálni a www.mvmokosbutor.hu oldalon.

  

 

Már a tavalyi évben is hatalmas érdeklődés övezte az MVM okosbútor-pályázatát, amelynek keretében a pályázó 550 oktatási intézmény diákjai közül négy magyarországi oktatási intézmény számára adtak át egy-egy okosbútort. A kültéri installációkat egy általános iskolának, egy középiskolának, egy többfunkciós oktatási intézménynek, illetve egy egyetemnek ítélte oda a szakmai zsűri.

A nagy siker és érdeklődés okán az MVM ebben az évben is meghirdeti pályázatát: a tanulóknak szeptember 1. és szeptember 21. között van lehetőségük regisztrálni, hogy a szeptember 21-jei játékon részt vehessenek. A nyereményjátékban való részvétel minden esetben regisztrációhoz kötött, amelyet a www.mvmokosbutor.hu oldalon tehetnek meg az érdeklődő diákok. A regisztrációt követően e-mailben küldik majd meg azt a linket, amelyről a nyereményjáték elérhető lesz. Egy regisztrációval csak egyszer lehet játszani, de egy intézmény képviseletében többen is regisztrálhatnak, azaz a suliból többen is játszhatnak a nyereményért.

A játék napján, szeptember 21-én, hétfőn 10:00 és 16:00 óra között a szabályszerűen regisztrált játékosoknak 30 perc áll rendelkezésükre, hogy a 15 kérdésből álló online, scrabble típusú keresztrejtvényt megfejtsék. A keresztrejtvény megfejtéséhez szükséges hasznos és érdekes tudnivalókat az MVM saját anyagai biztosítják, amelyeket a játék honlapján, a „Tudásbázis” menüpont alatt lehet elérni.

A pályázat részletes feltételei a www.mvmokosbutor.hu oldalon olvashatók.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >