Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Rendhagyó nappal ünnepel szombaton a 35 éves Fehérvár Rugby Club
Rendhagyó nappal ünnepel szombaton a 35 éves Fehérvár Rugby Club Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2020. szeptember 18.
Idén ünnepli 35 éves fennállását a Fehérvár Rugby Club. A szervezet szeptember 19-én, szombaton rendhagyó napra készül a KÖFÉM-en. Az utánpótlás lány és fiú mérkőzések mellett lesz öregfiúk tornája és közös tortaszegés mindazokkal, akik az elmúlt évtizedekben hozzájárultak a club sikereihez.

 

 

A Fehérvár Rugby Club Sportegyesület 1985. szeptember 15-én alakult. 1986-ban már Fehérvár Áruház SE (FÁSE) néven indult a nem hivatalos magyar bajnokságban, 1996 óta pedig Fehérvár Rugby Club néven képviseli Székesfehérvárt, már nem csak férfi, hanem az összes utánpótlás korosztályban és a női csapattal is, mindkettőt elsőként alapították meg az országban. 2012-ben súlyemelő szakosztállyal is bővült a club, így a sportolók már két olimpiai sportágban versenyeznek országos és nemzetközi szinten egyaránt. Az elmúlt három és fél évtizedet tekintve a rögbi szakosztály 12 felnőtt országos bajnoki, az utánpótlás korosztályban pedig 17 országos bajnok címmel büszkélkedhet. A súlyemelő szakosztály utánpótlás versenyzői csak ebben az évben 5 országos bajnoki címet szereztek.

A szombati nap rendhagyó lesz a Club életében. A KÖFÉM-en 10 órától zajlik a torna rendszerű női Magyar Bajnokság I. fordulója az U10, U12, U14 és U16, valamint a női korosztályban. Ezzel párhuzamosan rendezik az U10, U12 fiú korosztályok jubileumi tornáját. Spontán időpontban várhatóan lesz öregfiúk mérkőzés is, majd 16.30 órakor vágják fel a születésnapi tortát. Az eseményre szeretettel invitálnak minden volt rögbi játékost, edzőt, támogatót és szurkolót, akik szerepet vállaltak az elmúlt évtizedek sikereiben.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >