Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Ingyenes lelki tanácsadás Székesfehérváron
Ingyenes lelki tanácsadás Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2020. szeptember 22.
„Gyere, mesélj, ne félj! Nem vagy egyedül!” – ezzel a mottóval hívja Háry Ildikó párkapcsolati tanácsadó egy kávéra/teára azokat, akik lelki problémákkal küzdenek, és szakértő segítségére van szükségük. A tanácsadás ingyenes!

 

 

Sokaknak van olyan lelki problémája, amit nem tud, vagy nem akar megosztani a környezetében lévőkkel, ám magában sem szeretné tartani, mert tanácstalan és segítségre van szüksége. Őket várja 2020. szeptember 25-én (pénteken), 10-19 óra között Háry Ildikó a Be-mental Stúdióban. A konzultáció ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Azért ajánlom fel ezt a lehetőséget most, ebben a nem mindennapi időszakban, amiben benne vagyunk, hogy bárkinek legyen lehetősége beszélgetni az őt érintő problémákról. Olyan emberek jelentkezését várom, akik anyagi okokból, vagy egyéb élethelyzet miatt nem tudnak megfelelő szakemberhez fordulni, hogy kicsit kiönthessék a lelküket, és tanácsot kapjanak”  - árulta el a párkapcsolati tanácsadóként, "Face to face trénerként", mentálhigiénés segítőként és mediátorként dolgozó fehérvári szakember.

Mint mondta: minden esetben egyénileg, illetve párkapcsolati problémák esetén esetlegesen párosával találkozik az érintettekkel egy csésze kávé vagy tea mellett.

 

„Ez a nem mindennapi helyzet, a pandémia igen csak nagy terhet ró a családokra, édesanyákra, édesapákra, férjekre, feleségekre, párkapcsolatokra és természetesen az egyedülállókra, kamaszokra, kicsikre, nagyokra, idősekre egyaránt” – fejtette ki -  „Hogy hogyan érint ilyen széles kört? Mert minden egészségesen működő embernek teljesen átrendezi a hétköznapjait a bizonytalanság, és alattomosan belopózik a tudatalattink működésébe, ahol szorongást vált ki. Ez pedig az egyik legnagyobb stresszt kiváltó faktor, mely kiváltképp jellemző erre az időszakra, amin most épp keresztül megyünk.

 

Amíg nem volt ennyire jelen ez a vírus a hétköznapjainkban, addig is számos megoldásra váró problémával találkoztam óvodai és iskolai szociális segítő munkámban, ám most ez a helyzet egyre fokozódik.
 

Fontosnak tartom, hogy olyan emberek is kapjanak egy segítő kezet, akik eddig nem érezték ennek a lelki támogatásnak a fontosságát, vagy nem tehették meg, hogy ilyen megoldáshoz forduljanak.”

 

 

A cikk folytatása elolvasható az alábbi linkre kattintva:


https://fmc.hu/2020/09/15/ingyenes-lelki-tanacsadas-szekesfehervaron-szeptember-25-en/

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >