Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Akadálymentesített koncert mindenkinek Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2020. szeptember 24.
Rendhagyó, akadálymentesített koncertet szervez fogyatékossággal élőknek és ép embereknek a Civil Centrum Közhasznú Alapítvány. A Klasszik Lasszó „Az utolsó magyar táncdal” estje szeptember 25-én, pénteken 19 órakor kezdődik a Placc étterem teraszán. A program ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

 

 

Akadálymentes kulturális programokat szervez a Civil Centrum Közhasznú Alapítvány fogyatékossággal élő és ép emberek részvételével. A rendezvények egyik fő célja, hogy együtt érezzék jól magukat a résztvevők az esélyegyenlőségi kerekasztalokon, múzeumlátogatásokon, koncerteken, gasztronómiai programokon. Az Esély-Egyenlőség programot a TOP 7.1.1-16-H-ESZA-2019-00383 azonosítószámú projekt támogatásának segítségével valósítja meg a civil szervezet.

A szeptember 25-i akadálymentes koncerten megpróbálják egy kicsit visszabontani a látás, a hallás, a mozgás és az értelem által körénk épített falakat, így egyszerre hozzáférhető lesz a legkülönbözőbb fogyatékossággal élő emberek számára is. Látássérültek számára színpadbejárást és narrációt, hallássérültek számára jelnyelvi tolmácsot biztosítanak, az értelmileg akadályozott, autizmussal élők számára pedig egyszerűsített formában lesz elérhető a szöveg.

A Klasszik Lasszó új előadása bemutatja, hogy álmodozás és munka együtt jár, de még együtt sem arra valók, hogy teljesen megváltoztassák a világot körülöttünk és bennünk, vagy teljesen kilépjünk abból a világból, hanem hogy azt tegyék jobbá, ami már megvan, ami nekünk jutott.

Az akadálymentesített koncert szeptember 25-én, pénteken 19 órakor kezdődik a Placc étterem teraszán.

A programra a https://forms.gle/PGtvPk5pJb6V4CYw5  oldalon lehet regisztrálni.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >