Kezdőlap arrow Sport arrow AFKC: újabb hazai vereség
AFKC: újabb hazai vereség Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2020. szeptember 21.
10 hónap utána Dunaújváros ellen nyert először bajnoki meccset az Alba FKC. Akkor azt gondolhattuk, vége a vesszőfutásnak, visszatérhet a győzelem útjára a fehérvári női kézilabda csapat. Rosszul gondoltuk. Az utóbbi három NB I-es találkozóját egyaránt elbukta Deli Rita együttese, ráadásul ebből kettőt hazai pályán jó erőkből álló, ám korántsem félelmetes középcsapatok, a Vác és a Mosonmagyaróvár ellen.

 

 

Utóbbi találkozón, tegnap este, az első félidőben már 4 góllal is vezetett az AFKC, sőt a második játékrész elején is még előnyben volt. Ezt követően aztán újra jött a rengeteg technikai hiba és rossz megoldás, ezzel együtt az újabb - 31-27-es - vereség. A hat gólig jutó Triscsuk és Temes, valamint a 4 találatot szerző Szarka teljesítménye volt megfelelő, a többiek gyengén játszottak.

 
Szeptember 24-én, csütörtökön a Boglári Akadémia fiataljainak otthonában, majd 27-én hazai pályán a Kisvárda ellen szinte kötelező lesz a győzelem, ellenkező esetben már kijelenthető, hogy ez a gárda reálisan már nem a középmezőnybe, hanem a kiesés ellen küzdő csapatok közé tartozik.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >