Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Javaslattételi felhívás a Klebelsberg Kunó Emlékérme odaítélésére
Javaslattételi felhívás a Klebelsberg Kunó Emlékérme odaítélésére Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. március 20.

ImageA Fejér Megyei Önkormányzat nevében dr. Balogh Ibolya, Fejér Megye Közgyűlésének elnöke idén is felkérte Fejér megye valamennyi nevelési-oktatási intézménye vezetőjét, hogy járuljanak hozzá ahhoz, hogy Fejér Megye Önkormányzata a pedagógia területén kimagasló életpályával rendelkező kollégának ítélhesse oda 2009-ben is a gróf Klebelsberg Kunó Emlékérmet.

 

Dominkó Anita sajtóreferenstől megtudtuk: a Fejér Megyei Önkormányzat gróf Klebelsberg Kunó Emlékérme adományozható a megyében élő és dolgozó főfoglalkozású pedagógusoknak, akik a köz-és felsőoktatás területén a gyermekek, tanulók, hallgatók közvetlen nevelésében és oktatásában hosszú ideje kimagasló, áldozatkész és önzetlen tevékenységet látnak el.

A Fejér Megyei Önkormányzat gróf Klebelsberg Kunó Emlékéremre a megyében működő közoktatási és felsőoktatási intézmények vezetői, szakmai kollektívái, diák és szülői közösségei tehetnek javaslatot.

Amennyiben az intézményvezető, a nevelőtestület, a diák és szülői közössége javaslattal kíván élni a gróf Klebelsberg Kunó Emlékérem odaítélésére, úgy a maximum egy A/4-es oldal terjedelmű indoklással egybekötött javaslatát írásban dr. Balogh Ibolya a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke részére, illetve a Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges email címre elektronikus úton 2009. március 31-ig kell elküldeni.

A Fejér Megyei Önkormányzat által szervezett pedagógus napi rendezvényén évente két emlékérem átadására kerülhet sor.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >