Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Festménykiállítás az Öreghegyi Közösségi Házban Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2020. szeptember 24.
“Rezdülések” címmel Kelemen-Nagy Annamária festményeiből nyílik kiállítás szeptember 26-án, szombaton 17 órakor az Öreghegyi Közösségi Házban. A tárlatot Tóth Judit Bianca, az Alternatíva Mozgássérült Egyesület elnöke és Tarsoly Márta programszervező ajánlja az érdeklődők figyelmébe.

 

 

Kelemen-Nagy Annamária kerekesszékes gyógypedagógus-tanár, aki gyermekkorában vett ecsetet először a kezébe, és komoly sikereket ért el alkotásaival. Egy sikertelen középiskolai felvételit követően elbizonytalanodott magában, és egy időre abbahagyta a festést. Ezzel egy időben derült ki öröklött betegsége, egy idegi eredetű izomsorvadás.

Annamária az érettségit követően főiskolára ment, ahol gyógypedagógus-tanár diplomát szerzett, és el is helyezkedett szakmájában. Betegsége azonban nem tette lehetővé, hogy folytassa pályafutását. Három-négy évvel ezelőtt újra a művészet, az alkotás felé fordult. Tájképeket fest, hangulatokat mutat, amelyekből töltekezhet a lélek.

A Rezdülések című kiállítás szeptember 26-án, szombaton 17 órakor nyílik az Öreghegyi Közösségi Házban és október 18-ig látogatható.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >