Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Megszorítások az országnak, 468 millió a haveroknak Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz   
2009. március 20.

Image"Amíg Magyarország egyre rosszabb helyzetbe kerül a válság és a kormányzat elhibázott gazdaságpolitikája miatt, addig szocialista képviselők több százmilliós támogatásokat kapnak." - mondta Cser-Palkovics András, a Fidesz helyettes szóvivője, csütörtöki sajtótájékoztatóján. - "Napról napra újabb adatok kerülnek napvilágra arról, hogy a kormány képtelen a válságkezelésre." - kezdte sajtótájékoztatóját Cser-Palkovics András. A fideszes képviselő rámutatott, hogy Gyurcsány Ferenc és kormánya alkalmatlanságát a mostani adatok egyre világosabban bizonyítják.

Az építőipar teljesítménye, ami a gazdaság egyik motorja 17 százalékkal, a nettó kereset 6,9 százalékkal és a bruttó kereset 5 százalékkal csökkent - összegezte a negatív mutatókat Cser-Palkovics. Szerinte minden nappal, amit a Gyurcsány-kormány a hivatalában tölt, rosszabbul járnak az emberek.

Látszik - fogalmazott - egy-egy szocialista képviselő még ilyenkor is jól jár: amíg az embereknek a megszorításokat kell elszenvedniük, addig egy szocialista képviselő vissza nem térítendő támogatásként 468 millió forintot kapott szállodájának luxusszállóvá alakítására.

Újságírói kérdésre válaszolva, miszerint más szállodáknak is szükségük lett volna-e ilyen támogatásokra, a Fidesz helyettes szóvivője azt válaszolta: minden bizonnyal, ám érdekes, hogy Molnár Albert említett szállodája néhány méterre van egy másik nagy múltú székesfehérvári szállodától, amit a helyi szocialista vezetésű önkormányzat már régóta el kíván adni.

Cser-Palkovics András úgy vélte, hogy ha egy kormánypárti képviselő ekkora vissza nem térítendő támogatásban részesül, azt mindenképp meg kell vizsgálni, nem csak politikailag vagy erkölcsileg, hanem jogilag is.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >