Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
NL: Szerbiában is győzelem! Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2020. október 12.
Lassan jobb a magyar labdarúgó-válogatottnak, ha idegenben lép pályára, mint hazai pályán, ugyanis zsinórban a harmadik tétmeccsét nyeri meg, a törökök és a bolgárok után a szerbeket is saját közönségük előtt legyőzve! Marco Rossi együttese a Nemzetek Ligája B-ligájának 3. csoportjában a 3. forduló találkozóinak sorában az abszolút újonc Könyves Norbert szerencsés találatának köszönhetően diadalmaskodott 1-0-ra Belgrádban a Tadiccsal, Milenkoviccsal és Joviccsal felálló házigazdák ellen.

 

 

A gól előtti szituációban a MOL Fehérvár FC támadójának, Nikolicsnak is komoly szerepe volt. A Vidisek közül Hangya kezdett, de megsérült, így a szünetben le kellett cseréni, Nego pedig éppen Nikolics helyett állt be az utolsó negyedórára Ezzel a hárommal már hat pontja van csapatunknak, így csoportja második helyén áll a 7 egységgel rendelkező oroszok mögött. Szerdán (október 14.) este 20.45-kor jön az újabb idegenbeli NL-csata, éppen Oroszországban. Folytassa, Magyarország!

 
Visszatérve kicsit a mieink találatára: a sors fura fintora Szerbia számára, hogy a magyar gól előtt a zentai, szerbiai (délvidéki) születésű Nikolics Nemanja zavarta meg annyira a hibázó szerb védőt, hogy az Vidi-gólvágó szorításában estében rosszul adta hátra a labdát, amelyet aztán a totális újonc Könyves Norbert köszönt szépen és váltott gólra, aki ugyancsak Zentán született, illetve nevelkedett...
 
A tegnapi nap tehát igen szépre sikeredett, hiszen Babos Tímea a francia Mladenovic oldalán megvédte címét női párosban a Francia Nemzetközi Teniszbajnokságon, a Roland Garroson, a focisták pedig a Bulgária elleni Eb-pótselejtező 3-1-es sikere után most az NL-ben a szerbeket is legyőzték idegenben. Soha rosszabb vasárnapot!

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >